Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Έλλειψη απαρτίας από το ΔΣ την Δευτέρα 20/05/19.




H Πρωτοβουλία Πολιτών Λευκάδας ενάντια στις Εξορύξεις Υδρογονανθράκων παρευρέθη στο ΔΣ την Δευτέρα 20/5/2019 με σκοπό να συζητηθεί  το υπ.αριθμ. 9548/20-5-2019 αίτημα της.
Το Συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Λυπούμαστε που δεν παρευρεθήκαν  στη συνεδρίαση (αν και ήταν  μη σεβόμενοι τις 350 υπογραφές των συμπολιτών μας και υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει ενδεχόμενη σκοπιμότητα όσον αφορά την απουσία τους.
Οφείλουν όλοι όσοι συμμετέχουν στον Δημόσιο Διάλογο να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και άμεσα και επί της ουσίας σε αυτό το μείζον ζήτημα.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με παρεμβάσεις στο αμέσως επόμενο ΔΣ μετά τις εκλογές.
Αιτούμαστε
Το Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει με αίτημά του προς τα αρμόδια Υπουργεία: 1)την ανάκληση των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί και την παύση κάθε διαδικασίας ερευνών και εξόρυξης των υδρογονανθράκων, 2)την ανάπτυξη ειδικού προγράμματος ενεργειακής εξοικονόμησης και χρηματοδότησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Ιόνιο και τις χερσαίες περιοχές που προαναφέρονται.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS !

    Απ' το Ιόνιο μέχρι την Κρήτη, ενώνουμε τις φωνές μας για να πούμε δυνατά ΟΧΙ στις εξορύξεις, ΝΑΙ στη ζωή. Γιατί: Εξορύξεις υδρογ...